Viskarit

Elokuu
Viskarit
Kati Loukusa ja Outi Karvonen
Pienryhmätoiminta alkaa 15.8.

Tutustumme toisiimme ja harjoittelemme ryhmänä toimimista.

Opettelemme yhteisiä sääntöjä.

Liikumme pihalla.

Kädentöden kautta kerromme itsestämme ja perheestämme, muistelemme mennyttä kesää 🙂

Vinskit

Vinskien ryhmästä vastaa Nina Tapio'ja Annaleena Lahtela tarpeen mukaan. Ryhmässä on maksimissaan 8 lasta (tällä hetkellä yksi vapaa paikka).
Elo-syyskuussa
Pidämme päivittäin yhteisen aamupiirin. Muistelemme kesää ja otamme syksyn ilolla vastaan. Tutustumme toisimme paremmin "meidän perhe ja minä osaan"-teemalla. Meillä on oma maskotti, jonka lapset nimesivät Mimiseksi. Hän kiertää lasten kotona syyskuusta alkaen. Ryhmässämme harjoitellaan oman nimen tunnistusta ja kirjoittamista. Opettelemme kuvien lukemista ja seuraamista. Pelaamme muistipeliä. Leikimme yhdessä ja harjoittelemme jakamista ja oman vuoron odottamista. Luvassa on myös sadutusta ja nukketeatteria.
Matematiikassa tutustumme käsitteisiin yksi ja kaksi. Harjoittelemme sanaa "kiitos!". Opettelemme uuden laulun ja leikimme vanhoja tuttuja laululeikkejä. Kädentaidoissa mm. muovailua, rakenteluja, helmenpujottelua, hamahelmityö sekä värityskuva.

Vilttitossut

Elokuu
Vilttitossut
Jaana Mettovaara
Pienryhmätoiminnat alkaa 15.8 ja elokuu tutustellaan toisiimme uutena pienryhmänä ulkoillen, pelaillen sekä leikkien.
Kuun lopussa alamme valmistautumaan syksyn tuloon, ihmetellen luontoa ja pohtien tulevan syksyn värejä.

Smurffit

 

Haikarat

Elokuu
Haikarat
Jessica Kleemola
Pienryhmä toiminta alkaa 15.8, jolloin aloitamme yhteisen tekemisen haikaroiden kanssa. Tutustuen aloitamme toimintakauden. Lauleskelemme tuttuja lastenlauluja ja soitamme tuttuja soittimia laulujen yhteydessä. Nautimme vielä elokuussa lämpimistä päivistä joten ulkoilemme paljon ja leikimme elokuun aikana. Syksy alkaa saapua, joten kesä/syksy teemalla mennään elokuun loppu, joka näkyy askarteluissa sekä lauluissa.