Viikkotiedote

 
Maanantaina Tädit esittää "Lehmä saa laastarin!"
Enkkukerhot keskiviikkona.
Pyydämme Toivomme, että vastaatte Oulun kaupungin varhaiskasvatuksen tyytyväisyyskyselyyn.
Nina talvilomalla viikolla 8. Aksu toimii vastaavana lomaviikon ajan. Vastausaikaa on vielä tämä viikko. Linkki on lähetetty sähköpostiinne.
Varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijat Emma ja Salla työharjoittelussa.
Opiskelijat toteuttavat meillä varhaiskasvatus Oulu 100 vuotta-projektin tekemällä kaikkien lasten kanssa yhteisen työn. Se tulee esille ikkunaan.

Koronarajoituksia ja ohjeita jatketaan helmikuun loppuun.
Pyydämme teitä luovuttamaan lapset meille aamuisin ovelta korona-aikaan. Iltapäivisin voitte hakea lapsenne tavaroita sisätiloista, mikäli olemme jo ulkona. Muussa tapauksessa annamme lapsen, lapsen vaatteet ja lapsen tavarat teille eteiseen. Suosittelemme maskin käyttöä. Eteisessä voi olla yksi porukka kerrallaan, eli varauduttehan siihen, että voitte joutua odottamaan hetken lapsen hakutilanteessa. Huolehdimmehan turvaväleistä luovutustilanteissa. Päiväkodin henkilöstö käyttää maskeja sisätiloissa, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä.
Tärkeää: Kehoitamme teitä seuraamaan aktiivisesti tiedotustamme nettisivuilla. Tämä korostuu etenkin nyt, kun eteistiedotteiden lukeminen jää vähemmälle.
Sairaana ei asiointia päiväkodilla.
Lievissäkin flunssaoireissa lapsi hoidetaan kotona. Mikäli perheessänne on flunssaoireisia, kannattaa käyttää harkintaa siitä, tuoko tervettä lasta hoitoon mahdollisuuksien mukaan koronatilanteen ollessa leviämisvaiheessa. Mikäli lasta ei testata koronaa varten, hän voi palata päiväkotiin vasta, kun hän on tervehtynyt ja takana on yksi oireeton päivä.

Ruokalista

Ruokalista vko 8
Maanantai
Broiler-kasviskeitto
Tiistai
Jauhelihapastavuokaa ja kesäsalaattia
Keskiviikko
Possuinen stroganoff, keitetyt perunat ja raastekimara
Torstai
Kolmen kalankiusaus ja raastekimara
Perjantai
Lihapullat ja ruskea kastike, muusia ja aurinkosalaattia

Eskareiden lukujärjestys

Esiopetus
Elina Korpi ja 
Karoliina Keckman

Eskariaika on klo 9.15-13.15. Eskarilainen tarvitsee omat muistiinpanovälineet ja repun. Ulkoilemme päivittäin, eli säänmukainen varustus on tarpeen. Äkillisistä sairauspoissaoloista toivomme ilmoitusta päiväkodin puhelimeen. Lomapäivät anotaan kirjallisesti (esim. sähköpostilla) etukäteen. 1-5 päivän poissaolon voi myöntää eskariope, pidemmissä poissaoloissa anomus menee päiväkodin johtajan Ninan allekirjoitettavaksi.

Esiopetuksen viikko 8. Hiihdämme tällä viikolla joka päivä, eskarilainen tarvitsee mukaan nimikoidut sukset, sauvat ja monot.
Maanantai 22.2.
AP: Tädit esittää

IP: Hiihtoa
Tiistai 23.2.
AP: Hiihtoa

IP: Uusi kirjain ja viikon eskari
Keskiviikko 24.2.
AP: Hiihto

IP: Matikkatuokio ja kädentaitoja
Torstai 25.2.
AP: Hiihtoa

IP: Enkkukerho
Perjantai 26.2.
AP: Hiihto

IP: Viikon eskarin loppuhetki ja tarinatuokio

Yhteydenottolomake

12 + 1 =