Viikkotiedote

Viikko 33
Pienryhmätoiminta ja esiopetus alkavat maanantaina 15.8. Keskiviikkona 17.8 on muskari ja perjantaina 19.8 jumppapumpat.

Tarkistattehan lastenne ulkovaatteiden koot: vaatteiden tulisi olla niin reilut, että väliin mahtuu paksummat vaatteet, ja lapsi pystyy kuitenkin vielä kumartumaan ja leikkimään. Myös kenkien koko kannattaa tarkistaa. Päiväkodilla olisi tärkeää olla sekä kumpparit, että lenkkarit tai muut kevyemmät kengät sekä sopiva ulkovaatetus kaikille säille. Vaihdamme housut aina ulkoilulle, joten lapsella on tärkeä olla mukana vähintään kahdet housut myös lämpiminä päivinä.

Ruokalista

Ruokalista vko 33
Maanantai
Perunat, karjalanpaisti, porkkanaraaste
Tiistai
Tonnikalapasta, lanttu-kesäkurpitsa-paprikaraaste
Keskiviikko
Riisi, vaalea kastike, kaali-punakaalipersikkasalaatti
Torstai
Jauhelihaviipalelaatikko, kaali-mustaherukkasalaatti
Perjantai
Riistakeitto

Eskareiden lukujärjestys

Esiopetus
Anna-Kaisa Berg 

Eskariaika on klo 9.15-13.15. Eskarilainen tarvitsee omat muistiinpanovälineet ja repun. Ulkoilemme päivittäin, eli säänmukainen varustus on tarpeen. Äkillisistä sairauspoissaoloista toivomme ilmoitusta päiväkodin puhelimeen. Lomapäivät anotaan kirjallisesti (esim. sähköpostilla) etukäteen. 1-5 päivän poissaolon voi myöntää eskariope, pidemmissä poissaoloissa anomus menee päiväkodin johtajan Ninan allekirjoitettavaksi.

Elokuu 2022

Esiopetus alkaa 15.8. Esiopetusaika on päivittäin 9.15-13.15. Lukujärjestys on suuntaa antava ja se saattaa muuttua viikon aikana. Käymme lähiretkillä viikoittain, retkelle tarvitsemme säänmukaiset vaatteet, mutta mahdolliset eväät saamme päiväkodilta.
Maanantai
AP: Eskari alkaa, tutustelua ja ryhmäytymisleikkejä
IP: Tutustutaan kirjaan, piirretään omakuva, satuhetki
Tiistai
AP: Tunnetaitoja: olen arvokas ja ainutlaatuinen
IP: Minun perheeni
Keskiviikko
AP: Muskari
IP: Tutustumisleikkejä,satuhetki
Torstai
AP: Retki lähimetsään
IP: Leikkausharjoituksia ja tehtäviä
Perjantai
AP: Jumppapumppa
IP: Lasten palaveri, eskarivuoden suunnittelua. Rentoutus

Yhteydenottolomake

1 + 12 =