Viikkotiedote

 
Kuvaamme joulujuhlavideota ja olemme antaneet ohjeet päiväkodille toimitettavien vaatteiden suhteen. Tonttulakki on hyvä nimetä.
"Hei me leikitään"-taidenäyttelyä päivä siirtyy 24.11. päivälle sillä päiväkotiimme saapuu Alaköökin porukka pitämään tiernapolkua 25.11. Pyydämme teitä luovuttamaan lapset meille aamuisin ovelta korona-aikaan. Iltapäivisin voitte hakea lapsenne tavaroita sisätiloista mikäli olemme jo ulkona, muussa tapauksessa annamme lapsen, lapsen vaatteet ja lapsen tavarat teille eteiseen. Eteisessä voi olla yksi porukka kerrallaan, eli varauduttehan siihen, että voitte joutua odottamaan hetken lapsen hakutilanteessa. Huolehdimmehan turvaväleistä luovutustilanteissa. Päiväkodin henkilöstö ei ole toistaiseksi siirtymässä maskien käyttöön. Mikäli teillä on flunssan oireita pyydämme teitä käyttämään maskia lapsen luovutuksen / haun yhteydessä tartuntojen ehkäisemiseksi.
Tärkeää: Kehoitamme teitä seuraamaan aktiivisesti tiedotustamme nettisivuilla. Tämä korostuu etenkin nyt, kun eteistiedotteiden lukeminen jää vähemmälle.
Huiskussa kolme opiskelijaa: Jaana, Niina ja Essi.
Korona-ohjeet:
Lapset luovutetaan pikkueteisiin.
Käsidesin käyttö aina asioidessa päiväkodin sisäpuolella. Sairaana ei asiointia päiväkodilla.
Lievissäkin flunssaoireissa lapsi hoidetaan kotona. Mikäli lasta ei testata koronaa varten, hän voi palata päiväkotiin vasta, kun hän on tervehtynyt ja takana on yksi oireeton päivä. Koronatestituloksen ollessa negatiivinen lapsi voi tulla päiväkotiin, kun flunssaoireet ovat lieventyneet. Mikäli perheessä on samanoireisia lapsia, riittää, kun yksi lapsi testataan.

Ruokalista

Ruokalista
Maanantai
Broileri-kasviskeitto
Tiistai
Jauhelihapastavuoka, kesäsalaatti
Keskiviikko
Possuinen stroganoff, keitetyt perunat, raastekimara
Torstai
Kolmen kalan kiusaus, porkkana-kesäkurpitsaraaste
Perjantai
Lihapullat, ruskea kastike, muusi, aurinkosalaatti

Eskareiden lukujärjestys

Esiopetus
Elina Korpi ja 
Karoliina Keckman

Eskariaika on klo 9.15-13.15. Eskarilainen tarvitsee omat muistiinpanovälineet ja repun. Ulkoilemme päivittäin, eli säänmukainen varustus on tarpeen. Äkillisistä sairauspoissaoloista toivomme ilmoitusta päiväkodin puhelimeen. Lomapäivät anotaan kirjallisesti (esim. sähköpostilla) etukäteen. 1-5 päivän poissaolon voi myöntää eskariope, pidemmissä poissaoloissa anomus menee päiväkodin johtajan Ninan allekirjoitettavaksi.

Viikko-ohjelma vko 48:
Tuo lapsellesi oma tonttulakki päiväkotiin. Metsäretki on poikkeuksellisesti tällä viikolla torstaina.
Maanantai
AP: Muskari

IP: Uuden kirjaimen opettelua ja harjoittelua
Tiistai
AP: Kirjastoretki

IP: Jouluaskarteluja ja Eskarimatkaa
Keskiviikko
AP: Metsäretki

IP: Matikkatuokio
Torstai
AP: Musiikkituokio

IP: Tarina- ja pelituokio
Perjantai
AP: Itsenäisyyspäivän tutkimista

IP: Tehtävätyöpaja

Yhteydenottolomake

12 + 1 =