Hoitopaikat ja esiopetus

Sähköinen hoitohakemusHinnasto

Hoitopaikan hakeminen

Voitte hakea hoitopaikkanne yksiköihimme läpi vuoden, suosittelemme hakemaan hoitopaikkaa jo hyvissä ajoin ennen hoidontarvetta täyttämällä sähköisen hoitohakemuksenvoitte myös soittaa ja kysyä hoitopaikkatilannettamme numerosta 0405866965 (kello 8-16 välillä).

Täytä hakemuksen kaikki kentät, ja paina sivun alaosasta löytyvää ”Lähetä”-nappia. Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme vastaanottaneet hakemuksenne.

MIKÄLI MEISTÄ EI KUULU HAKEMUKSEN JÄTÖN JÄLKEEN MITÄÄN LAITATTEHAN SÄHKÖPOSTIA ASIASTA tapionina@hotmail.com osoitteeseen.  Jostain syystä joku hakemus on joskus mennyt roskapostin puolelle ja täten jäänyt huomioimatta.

Voitte hakea päivähoitopaikkaa meille myös Oulun kaupungin päivähoitohaun kautta -> https://www.ouka.fi/evaka  

https://varhaiskasvatus.ouka.fi

Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme saaneet tiedon hakemuksestanne. Mikäli meillä ei ole tarjota hoitopaikkaa toivomananne ajankohtana, hakemuksenne poistuu järjestelmästä – teidän kannattaakin aina laittaa myös oma sähköinen hakemuksemme, jotta olette jonossa myös vapautuviin hoitopaikkoihin.

AJANKOHTAINEN TILANNE HOITOPAIKKOJEMME SUHTEEN JUURI NYT

Tipitiin hoitopaikkamme ovat täynnä kaudelle 2022-2023 sekä kaudelle 2023-2024. 

Voitte aina lähettää oman sähköisen hakemuksemme ja päästä hoitopaikkajonoomme. Tämä ei sido teitä mihinkään. Olemme teihin yhteydessä jos ja kun hoitopaikkoja vapautuu ja päätätte tällöin otatteko hoitopaikkaa vastaan.

Loikkeliinissa hoitopaikkamme ovat täynnä kaudelle 2022-2023. Loikkeliinissa on vielä tarjolla vapaita paikkoja kaudelle 2023-2024.

Huomioittehan hakiessanne, että Tipitiin päiväkodin ikäraja on noin 1,5 vuotta (Loikkeliinin noin 1 vuotta).

 

VAPAUTUVAT HOITOPAIKAT TIPITII

Tipitiissä ei ole tiedossa vapautuvia hoitopaikkoja toistaiseksi. 

TIPITIIN ESIOPETUKSEEN

Kausilla 2023-2025 Tipitiissä järjestetään esiopetusta Oulun kaupungin pienimmässä esiopetusryhmässä (maksimissaan 12 lasta). Esiopetukseen voitte hakea tammikuussa 2024 Oukan esiopetushaun yhteydessä. 

Tipitiissä on upeat puitteet mielekkään ja laadukkaan lapsilähtöisen esiopetuksen toteuttamiseen. Pieni lintukotomme maaseudun rauhassa luonnon keskellä tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja repullisen eväitä ja oppeja koulutielle. Opettajamme kohtaavat lapset yksilöinä kiireettömästi ja jokaista yksilöllisesti tukien.

Esiopetus järjestetään ostopalveluna 1.8.2023 alkaen.  Esiopetuksesta perittävät maksut ovat tällöin kunnallisen hinnaston mukaisia. 

 

VAPAUTUVAT HOITOPAIKAT LOIKKELIINI

Elokuusta 2023 alkaen meillä on tarjolla kourallinen hoitopaikkoja 1-5 -vuotiaille lapsille.

Paikat täytetään hakemisjärjestyksessä. Perustamme uuden pienten alle kolmevuotiaiden ryhmän. 

Uutuutena tarjoamme myös muutamia virikepaikkoja (*lisätietoja hinnastomme yhteydessä).

 

 

Hinnasto

Käytössämme on Oulun kaupungin yksityisen päivähoidon palveluseteli. Palvelusetelin arvo on tulosidonnainen. Palveluseteli huomioi sisaralennuksen asiakasmaksujen omavastuuosuudessa. Tulosidonnaisuus ja sisaralennus lasketaan samoin kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Palveluseteli tulee kaikille automaattisesti, kun lapsen hakemus on tehty eVakassa ja kaupunki on sijoittanut lapsen yksiköömme. Tulosidonnaista osaa haetaan sähköisesti eVakassa.

 

Päiväkodeissamme teillä on mahdollisuus valita joko 15pv/kk tai kokokuun hoitosopimus sekä uutuutena *virikepaikka (*vain Loikkeliinissa)

Hinnastoamme on päivitetty 27.4.2022 ja se astuu voimaan 1.8.2022 alkaen. Mikäli kunnallisen laskurin mukaan lapsenne hoitopaikan kuukausittainen hinta olisi esimerkiksi 0e lisätään hoitomaksuun päiväkodin hinnoittelun mukainen minimimaksu.  

  • Kuukauden hinta 20e-315€ (all inclusive).
  • Esiopetusikäiset hinta 48e-225€ (all inclusive). Minimimaksu varhaiskasvatuksen osuudesta kaudella 2022-2023 on 48e. Esiopetusikäisten hoitomaksu kesäkuussa 20e-225e. Elokuun hoitopäivät normaalin hinnaston mukaisesti varattujen hoitopäivien mukaisesti. 

15 päivää kuussa -sopimuksella perhe ilmoittaa etukäteen 15 hoitopäivää/kuukausi. Ilmoitettuja hoitopäiviä ei voi vaihtaa ilman pätevää syytä (esim. työvuoronvaihdos). Käyttämättömiä hoitopäiviä ei voi siirtää toiseen kuukauteen eikä hoitopäiviä voi muuttaa lapsen sairastumisen vuoksi.

  • 15 päivää hinta 20e-255euroa (all inclusive). 

 

Uutuutena virikepaikka Loikkeliinissa elokuusta 2023 alkaen

* Tarjoamme virikehoitopaikkoja enintään kolmelle alle kolmevuotiaalle ja enintään kuudelle yli kolmevuotiaalle lapselle seuraavin ehdoin:

– Päiväkoti määrittelee lasten hoitopäivät (joka toinen viikko 2 päivää ja joka toinen viikko 3 päivää.)

-Hoitopäiviä ei voi vaihtaa tai siirrellä. Sairaspoissaolot tai lomapäivien pitäminen ei lisää käytettävissä olevien hoitopäivien määrää. 

-Virikepaikalla olevilla hoitopäivän pituus saa olla kestoltaan max. 8h/päivässä.

-Lapsella on oikeus osallistua retkille, kerhoihin jne. vain hoitopäivän sattuessa kohdalle. 

-Maksimi hinta virikepaikalla olevalta lapselta on 180e/kuussa ja minihinta 20euroa

-Mikäli lapsi haluaa siirtyä 15 päivää kuussa sopimukseen/kokoaikaiseen hoitoon kesken toimintakauden, emme voi taata kokoaikaista paikkaa varmaksi jos lapsiryhmä on muuten täynnä. Mutta jos ryhmässä on tilaa on siirtyminen mahdollista jo seuraavan kuukauden alusta alkaen. *Mikäli teillä on tiedossa, että lapsi tulee tarvitsemaan kokoaikaista hoitopaikkaa suosittelemme varaamaan sellaisen heti kättelyssä!

 

Pidätämme oikeuden tehdä hinnastoomme muutoksia
  • PALVELUSETELEIDEN ARVOJEN TAI EHTOJEN MUUTTUESSA
  • VALTAKUNNALLISTEN PÄIVÄHOITOMAKSUKOROTUSTEN/HINNANALENNUSTEN YHTEYDESSÄ

Aukioloajat

Tipitii arkisin avoinna klo 6.30-17. 

Loikkeliini arkisin avoinna klo 6.30-17.

Palvelemme Loikkeliinissa klo 6.30 alkaen tarpeen mukaan (ilmoitus varhaisesta hoidontarpeesta tehdään viimeistään hoidontarvetta edellisenä päivänä.)

Koulujen loma-ajoilla voi olla supistettua toimintaa, joilloin päivystävänä yksikkönä toimii ensisijaisesti Loikkeliini. Ilmoitamme mahdollisista tulevista päivystysajoista hyvissä ajoin.

Kaudella 2022-2023  Tipitiin yksikkö on suljettuna seuraavasti:

22-23.12.2022 (päivystys Loikkeliini).

 26-30.6.2023(päivystys Loikkeliini).

Joulun välipäivät ja heinäkuun olemme suljettuna.

Sähköinen hoitohakemus

Haen hoitopaikkaa

5 + 9 =

Yhteystiedot

Päiväkoti Loikkeliini

Päiväkoti Tipitii

Rinnetie 26, 90910 KONTIO
Kiiminki-Alakylä

Päiväkodin puhelin: 050 5263 342
Vastaava Marita Kahelin
S-posti: tipitiinposti@gmail.com 

Yhteydenottolomake

4 + 1 =