Hoitopaikat ja esiopetus

Sähköinen hoitohakemusHinnasto

Hoitopaikan hakeminen

Voitte hakea hoitopaikkanne yksiköihimme läpi vuoden, suosittelemme hakemaan hoitopaikkaa ja esiopetuspaikka jo hyvissä ajoin ennen hoidontarvetta täyttämällä sähköisen hoitohakemuksenvoitte myös soittaa ja kysyä hoitopaikkatilannettamme numerosta 0405866965 (kello 8-16 välillä).

Täytä hakemuksen kaikki kentät, ja paina sivun alaosasta löytyvää ”Lähetä”-nappia. Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme vastaanottaneet hakemuksenne.

MIKÄLI MEISTÄ EI KUULU HAKEMUKSEN JÄTÖN JÄLKEEN MITÄÄN LAITATTEHAN SÄHKÖPOSTIA ASIASTA tapionina@hotmail.com osoitteeseen.  Jostain syystä joku hakemus on joskus mennyt roskapostin puolelle ja täten jäänyt huomioimatta.

Voitte hakea päivähoitopaikkaa/esiopetuspaikkaa meille myös Oulun kaupungin päivähoitohaun kautta -> Hoitohakemus  

Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme saaneet tiedon hakemuksestanne. Mikäli meillä ei ole tarjota hoitopaikkaa toivomananne ajankohtana, hakemuksenne poistuu järjestelmästä – teidän kannattaakin aina laittaa myös oma sähköinen hakemuksemme, jotta olette jonossa myös vapautuviin hoitopaikkoihin.

mu5 AJANKOHTAINEN TILANNE HOITOPAIKKOJEMME SUHTEEN JUURI NYT

Tipitiin hoitopaikkamme ovat täynnä. Voitte yhä lähettää sähköisen hakemuksemme ja päästä hoitopaikkajonoomme. Tämä ei sido teitä mihinkään. Olemme teihin yhteydessä jos ja kun hoitopaikkoja vapautuu ja päätätte tällöin otatteko hoitopaikkaa vastaan. Tipitiin päiväkodin ikäraja on noin 1,5 vuotta. Tipitiin hoitopaikat ovat toistaiseksi täynnä kaudelle 2022-2023. Voitte halutessanne laittaa meille oman hakemuksemme jonoon.  

Myös Loikkeliinissa hoitopaikat ovat toistaiseksi täynnä. 

Täyttämällä oman sähköisen hakemuksemme pääsette päivähoitojonoomme. Otamme yhteyttä jonossa oleviin mikäli paikkoja vapautuu.

HUOM! Tulevaisuuden hoitopaikkoja kannattaa hakea hyvissä ajoin. Nyt haetaan kauden 2023-2024 paikkoja. Kesken kauden vaihtuvuutta on vähemmän, mutta kannattaa laittaa oma hakemuksemme jonoon. Ilmoitamme hakemuksen saatuamme miltä tilanne kulloinkin näyttää. Aina kannattaa olla yhteydessä ja kysyä vapautuvista paikoista. 

Hinnasto

Päiväkodeissamme teillä on mahdollisuus valita joko 15pv/kk tai kokokuun hoitosopimus

Hinnastoamme on päivitetty 27.4.2022 ja se astuu voimaan 1.8.2022 alkaen.

  • Kuukauden hinta max. 315€ (all inclusive).
  • Esiopetusikäiset hinta max. 225€ (all inclusive).

15 päivää kuussa -sopimuksella perhe ilmoittaa etukäteen 15 hoitopäivää/kuukausi. Ilmoitettuja hoitopäiviä ei voi vaihtaa ilman pätevää syytä (esim. työvuoronvaihdos). Käyttämättömiä hoitopäiviä ei voi siirtää toiseen kuukauteen eikä hoitopäiviä voi muuttaa lapsen sairastumisen vuoksi.

  • 15 päivää hinta max. 255euroa (all inclusive). Esiopetuksessa oleville tarjoamme vain kokopäiväpaikkaa.

Hoitomaksun suuruuteen vaikuttaa myös perheenne koko ja tulot (kunnallisten tulorajojen mukaan, tulorajoihin muutoksia 1.8.2022 alkaen). Myönnämme sisarusalennukset päivähoidossa oleville lapsille  kaikkiin hoitosuhteisiin kunnallisen päivähoitomallin mukaisesti.

Pidätämme oikeuden tehdä hinnastoomme muutoksia
  • PALVELUSETELEIDEN ARVOJEN TAI EHTOJEN MUUTTUESSA
  • VALTAKUNNALLISTEN PÄIVÄHOITOMAKSUKOROTUSTEN YHTEYDESSÄ

Aukioloajat

Tipitii arkisin avoinna klo 6.30-17. 

Loikkeliini arkisin avoinna klo 6.30-17.

Palvelemme Loikkeliinissa klo 6.30 alkaen tarpeen mukaan (ilmoitus varhaisesta hoidontarpeesta tehdään viimeistään hoidontarvetta edellisenä päivänä.)

Koulujen loma-ajoilla voi olla supistettua toimintaa, joilloin päivystävänä yksikkönä toimii Loikkeliini. Ilmoitamme mahdollisista tulevista päivystysajoista aina toimintakauden alussa.

Kaudella 2022  Tipitiin yksikkö on suljettuna seuraavasti:

3-7.1.2022 (päivystys Loikkeliini).

 20-30.6.2022 (päivystys Loikkeliini).

Joulun välipäivät ja heinäkuun olemme suljettuna. Päiväkotiemme ollessa suljettuina päivystyshoitoa tarvitseville lapsille järjestetään varahoitoa yhteistyössä muiden päiväkotiyrittäjien kanssa.

Sähköinen hoitohakemus

Haen hoitopaikkaa

8 + 8 =

Yhteystiedot

Päiväkoti Loikkeliini

Päiväkoti Tipitii

Rinnetie 26, 90910 KONTIO
Kiiminki-Alakylä

Päiväkodin puhelin: 050 5263 342
Vastaava Marita Kahelin
S-posti: tipitiinposti@gmail.com 

Yhteydenottolomake

12 + 6 =