Henkilökuntamme esittely

Päiväkoti Tipitiissä työskentelee kolme varhaiskasvatuksenopettajaa Marita , Anne-Maria ja Jonna sekä neljä varhaiskasvatuksenlastenhoitajaa Heidi, Päivi, Rita ja Jenna. Lisäksi meillä on alan harjoittelijoita/opiskelijoita. Vakituisen henkilöstön tukena on toimii yrittäjä Nina Tapio, joka hoitaa hallinnolliset työt sekä päiväkodin johtamisen. 

Henkilökunta

RIta (LH)

Muutin Suomeen vuonna 2010. Asun poikani kanssa Kiimingissä. Valmistuin juuri lastenohjaajaksi oppisopimuksella. Lisäksi minulla on lasten kasvatukseen ja henkilökohtaiseen avustukseen suuntautuva koulutus (11kk). Työkokemusta päiväkodeissa on kertynyt viitisen vuotta ennen Tipitiitä. Omaan myös aiempaa kokemusta työskentelystä esiopetusryhmässä.

Tuon mukanani ripauksen kansainvälisyyttä päiväkotiin. Äidinkieleni on Arabia ja Armenia, englanninkielitaito on kiitettävää (uskon voivani hyödyntää tätä myös lasten kanssa) ja suomenkieltä opin koko ajan lisää.

Anne-Maria (VO)

Asustelen Kiimingissä. Perheeseeni kuuluu mies ja neljä lasta sekä monta pientä karvaista ystävää. Päiväkotityökokemusta minulla on kertynyt Loikkeliinista vuodesta 2011 alkaen. Suoritin lastenhoitajan kelpoisuuteen vaadittavan suuntaumisen oppisopimuksella (aiemmin työskentelin vuosia vanhusten parissa). Olen opiskellut myös lasten tunnetaito-ohjaajan koulutuksen ja sen innoittamana perustin oman yrityksenikin: “tunnepolulla”.

Valmistuin varhaiskasvatuksen opettajaksi keväällä 2022. Elokuussa 2022 aloitin työt Tipitiin esiopettajana.

Päivi (LH)

Asustelen Oulussa. Minulla on kaksi aikuista tytärtä. Vahvuuksiani on kädentyöt ja askartelut. 🙂Päiväkotityökokemusta minulla on kertynyt noin 7 vuotta ennen Tipitiin työvuosia. Olen toiminut Tipitiissä päiväkodin perustamisesta lähtien. Ensimmäisen vuoden työskentelin Kiimingin kunnan palkkaamana henkilökohtaisena avustajana. Toimin nuorena myös askartelukerhonohjaajana seurakunnalla.

Marita (VO, päiväkotivastaava)

Olen kotoisin Pohjois-Savosta ja muutaman mutkan kautta olen päätynyt asustamaan Ouluun. Koulutukseltani olen sosionomi amk ja olen työskennellyt lastentarhanopettajana mm. Kuopiossa, Keravalla ja Iisalmessa. Päiväkoti Tipitiissä olen työskennellyt syksystä 2007 lähtien. Harrastan liikuntaa, kuorolaulua ja koiran kanssa touhuilua.

Heidi (LH)

Olen lastenohjaajaksi keväällä 2021 valmistunut perheenäiti.

Olin harjoittelussa Loikkeliinin yksikössä ja sitä kautta pääsin sijaiseksi tänne Alakylään huhtikuusta eteenpäin. Olen luova ja kekseliäs varhaiskasvattaja. Vahvuuksiani päiväkotityössä on lasten kanssa puuhastelu sekä lasten kiireetön kohtaaminen.

Jenna (LH) 

Asun Oulussa. Minulla on 2 ja 6 vuotiaat lapset. Olen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalan suorittanut lähihoitaja. Valmistuin vuonna 2011, jonka jälkeen olen työskennellyt mm Puolivälinkankaan sekä Pikkulinnan päiväkodissa. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa touhutessa ja tykkään kovasti myös leipoa.

”Keinuta tuuli kehtoa pientä, heiluta hellästi puita. Tuudita tullen, hyväile mennen oravan simasuita. Katsele aurinko pesähän pieneen kurkista kuusien takaa, tuudita unehen oravan lapset, että ne rauhassa makaa. Hauska on nukkua tuulien tuutuun tiheiden oksien alla. Kuunnella laulua kuusikkometsän, lintuja kaikkialla. Tuikkivat yöllä tuhannet tähdet korkeella kuusikon yllä. Isä ja äiti ne suojaavat siellä oravan lapsia kyllä.”

Avoimet työpaikat

Etsimme harjoittelijaa/työkokeilusta kiinnostunutta henkilöä oppimaan meille päiväkotityön moninaisuudesta (2 paikkaa). Emme tällä hetkellä etsi oppisopimus-suhteisia työntekijöitä.

Otamme ilolla alan opiskelijoita työssäoppimaan!

Lähetä yhteystietosi sähköpostiimme jos olet kiinnostunut satunnaisista lyhkäsistä sijaisuuksista (1-5 päivää.) tapionina@hotmail.com

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tapionina@hotmail.com.

Tässä on työhyvinvointiin liittyvää materiaalia:

Työhyvinvointiopiskelu

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Yhteydenottolomake

10 + 5 =