Henkilökuntamme esittely

Päiväkoti Tipitiissä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksenopettajaa Marita ja Jukka sekä kolme varhaiskasvatuksenlastenhoitajaa Jenna, Päivi ja Mari. Lisäksi meillä on alan harjoittelijoita/opiskelijoita. Vakituisen henkilöstön tukena on kaksi yrittäjää, jotka hoitavat hallinnolliset työt sekä päiväkodin johtamisen.

Henkilökunta

Mari (LH)

Olen kotoisin Kiimingistä. Valmistuin lähihoitajaksi lasten ja nuorten koulutusohjelmasta vuonna 2008. Ennen Tipitiitä olen työskennellyt sijaisena kunnan päiväkodeissa ja Jaarankartanossa. Pidän ulkoilusta. Vahvuudekseni päiväkotityössä koen rauhallisuuteni ja hyvät kädentaidot.

Jukka (VO, vastuualueena esiopetus)

Olen rauhallinen palijasjalakanen oululainen ukkeli. Siirryin Tipitiihin esiopettajaksi päiväkoti Loikkeliinista Kiimingistä. Tykkään ulkoilusta, monipuolisista luontojutuista ja eräilystä. Intohimoni on perhokalastus ja perhonsidonta. Myös musiikki ja erilainen näpertely ovat minulle mieluisia hommia. Näitä ominaisuuksiani pyrin hyödyntämään eskariopena.

Päivi (LH)

Asustelen Oulussa. Minulla on kaksi aikuista tytärtä. Vahvuuksiani on kädentyöt ja askartelut. 🙂

Päiväkotityökokemusta minulla on kertynyt noin 7 vuotta ennen Tipitiin työvuosia. Olen toiminut Tipitiissä päiväkodin perustamisesta lähtien.

Ensimmäisen vuoden työskentelin Kiimingin kunnan palkkaamana henkilökohtaisena avustajana. Toimin nuorena myös askartelukerhonohjaajana seurakunnalla.

Marita (VO, päiväkotivastaava)

Olen kotoisin Pohjois-Savosta ja muutaman mutkan kautta olen päätynyt asustamaan Ouluun. Koulutukseltani olen sosionomi amk ja olen työskennellyt lastentarhanopettajana mm. Kuopiossa, Keravalla ja Iisalmessa. Päiväkoti Tipitiissä olen työskennellyt syksystä 2007 lähtien. Harrastan liikuntaa, kuorolaulua ja koiran kanssa touhuilua.

Jenna (LH) Äitiyslomalla

Asun Oulussa. Minulla on 2 ja 6 vuotiaat lapset. Olen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalan suorittanut lähihoitaja. Valmistuin vuonna 2011, jonka jälkeen olen työskennellyt mm Puolivälinkankaan sekä Pikkulinnan päiväkodissa. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa touhutessa ja tykkään kovasti myös leipoa.

”Keinuta tuuli kehtoa pientä, heiluta hellästi puita. Tuudita tullen, hyväile mennen oravan simasuita. Katsele aurinko pesähän pieneen kurkista kuusien takaa, tuudita unehen oravan lapset, että ne rauhassa makaa. Hauska on nukkua tuulien tuutuun tiheiden oksien alla. Kuunnella laulua kuusikkometsän, lintuja kaikkialla. Tuikkivat yöllä tuhannet tähdet korkeella kuusikon yllä. Isä ja äiti ne suojaavat siellä oravan lapsia kyllä.”

Avoimet työpaikat

Etsimme harjoittelijaa/työkokeilusta kiinnostunutta henkilöä oppimaan meille päiväkotityön moninaisuudesta (2 paikkaa).

Otamme ilolla alan opiskelijoita työssäoppimaan!

Lähetä yhteystietosi sähköpostiimme jos olet kiinnostunut satunnaisista lyhkäsistä sijaisuuksista (1-5 päivää.) tapionina@hotmail.com

Etsimme uutta esiopettajaa 1.8.2021 alkaen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tapionina@hotmail.com.

Tässä on työhyvinvointiin liittyvää materiaalia:

Työhyvinvointiopiskelu

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Yhteydenottolomake

6 + 1 =