Päiväkoti Tipitii Oy

Yrittäjien esittely

”Olen Nina Tapio ja kotoisin Oulusta. Koulutukseltani olen merkonomi ja lastentarhanopettaja. Nykyisin asustelen Haukiputaalla. Perheeseeni kuuluu 3 tyttöä (01,02 ja 10) sekä aviomies ja akvaariokaloja. Harrastan musisointia, liikuntaa sekä työntekoa. :) Työskentelen päätoimisesti Loikkeliinin yksikössä, mutta käyn myös säännöllisesti Tipitiissä kuulumisia vaihtamassa ja lapsia sekä työntekijöitä tukemassa. Toimin päiväkotiemme johtajana. Vastaan yritystoimintamme laadusta ja kehitystyöstä.”

”Olen Sirpa Turves-Mankila. Asustelen Oulussa. Koulutukseltani olen lastentarhaopettaja (ELTO). Perheeseeni kuuluu aviomies, koira nimeltä Kaapo ja kaksi jo pesästä muuttanutta lasta. Olen työskennellyt päiväkotiyrittäjänä valmistumisestani lähtien, yli 30-vuotta. Hoidan Tipitiin Päiväkodin hallinnollisia asioita (etänä) yhteistyössä tilitoimiston ja Ninan kanssa.”favicon