Päiväkoti Tipitii Oy

Hoitopaikan hakeminen

Voitte hakea hoitopaikkanne yksiköihimme läpi vuoden, suosittelemme hakemaan hoitopaikkaa jo  hyvissä ajoin ennen hoidontarvetta täyttämällä sivuiltamme sähköinen hoitohakemus -> sähköinen hoitohakemusvoitte myös soittaa ja kysyä hoitopaikkatilannettamme numerosta 0405866965 (kello 8-16 välillä.)
Täytä hakemuksen kaikki kentät, ja paina sivun alaosasta löytyvää ”Lähetä”-nappia. Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme vastaanottaneet hakemuksenne.

Voitte hakea päivähoitopaikkaa meille myös Oulun kaupungin päivähoitohaun kautta -> Hoitohakemus 

Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme saaneet tiedon hakemuksestanne. Mikäli meillä ei ole tarjota hoitopaikkaa toivomananne ajankohtana, hakemuksenne poistuu järjestelmästä – teidän kannattaakin aina laittaa myös oma sähköinen hakemuksemme jotta olette jonossa vapautuviin hoitopaikkoihin.

AJANKOHTAINEN TILANNE HOITOPAIKKOJEMME SUHTEEN JUURI NYT

Tipitiin hoitopaikkamme ovat täynnä. Voitte yhä lähettää sähköisen hakemuksemme ja päästä hoitopaikkajonoomme. Tämä ei sido teitä mihinkään. Olemme teihin yhteydessä jos ja kun hoitopaikkoja vapautuu ja päätätte tällöin otatteko hoitopaikkaa vastaan. Tipitiin päiväkodin ikäraja on noin 2vuotta.

ESIOPETUSHAKU 2018 käynnissä 15.1-26.1 sähköisesti oukan nettisivuilta. Jos tarvitsette päivähoitoa maksuttoman esiopetuksen lisäksi muistattehan hakea myös päivähoitopaikkaa!

Loikkeliinissa hoitopaikkamme ovat täynnä.  Täyttäkää sähköinen hakemuksemme niin olemme teihin pian yhteydessä!Ikäraja Loikkeliinin päiväkodissa on noin 1vuotta. Elokuusta 2018 meillä vapautuu peräti 16 hoitopaikkaa esioppilaiden siirtyessä kouluun. Näitä hoitopaikkoja voi varata jo nyt! Hoitopaikkoja elokuulle on varattavissa 4:lle lapselle.

ESIOPETUSHAKU 15.1-26.1 sähköisesti oukan nettisivuilta. Jos tarvitsette päivähoitoa maksuttoman esiopetuksen lisäksi muistattehan hakea myös päivähoitopaikkaa!

HUOM! Varmistakaa tulevaisuuden hoitopaikka lapsillenne lähettämällä sähköinen hoitohakemus tulevien toimintakausien alkuun vuosille 2018,2019. Toimintakausi käynnistyy aina elokuussa.