Päiväkoti Tipitii Oy

Hoitopaikan hakeminen

Voitte hakea hoitopaikkanne yksiköihimme läpi vuoden, suosittelemme hakemaan hoitopaikkaa jo  hyvissä ajoin ennen hoidontarvetta täyttämällä sivuiltamme oma sähköinen hoitohakemus -> sähköinen hoitohakemusvoitte myös soittaa ja kysyä hoitopaikkatilannettamme numerosta 0405866965 (kello 8-16 välillä).
Täytä hakemuksen kaikki kentät, ja paina sivun alaosasta löytyvää ”Lähetä”-nappia. Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme vastaanottaneet hakemuksenne.

Voitte hakea päivähoitopaikkaa meille myös Oulun kaupungin päivähoitohaun kautta -> Hoitohakemus 

Olemme teihin yhteydessä heti, kun olemme saaneet tiedon hakemuksestanne. Mikäli meillä ei ole tarjota hoitopaikkaa toivomananne ajankohtana, hakemuksenne poistuu järjestelmästä – teidän kannattaakin aina laittaa myös oma sähköinen hakemuksemme jotta olette jonossa vapautuviin hoitopaikkoihin.

AJANKOHTAINEN TILANNE HOITOPAIKKOJEMME SUHTEEN JUURI NYT

Tipitiin hoitopaikkamme ovat täynnä. Voitte yhä lähettää sähköisen hakemuksemme ja päästä hoitopaikkajonoomme. Tämä ei sido teitä mihinkään. Olemme teihin yhteydessä jos ja kun hoitopaikkoja vapautuu ja päätätte tällöin otatteko hoitopaikkaa vastaan. Tipitiin päiväkodin ikäraja on noin 2vuotta.

Loikkeliinissa hoitopaikkamme ovat täynnä. Täyttämällä oman sähköisen hakemuksemme pääsette päivähoitojonoomme. Olemme teihin yhteydessä jos ja kun hoitopaikkoja vapautuu. Ikäraja Loikkeliinin päiväkodissa on noin 1vuotta.

HUOM! Varmistakaa tulevaisuuden hoitopaikka lapsillenne lähettämällä sähköinen hoitohakemus tulevien toimintakausien alkuun vuosille,elokuu 2019,elokuu 2020 jne. Toimintakausi käynnistyy aina elokuussa. Kesken kauden vaihtuvuutta on vähemmän.